Personal Training

Daan Personal Training

Bij Daan Personal Training gaan we verder dan alleen sport. Een fit en vitaal leven ontwikkelen door middel van het aanpassen van je leefstijl waarbij persoonlijke aandacht, bewustwording en resultaat centraal staat. Door het gedrag aan te passen helpen we je van slechte gewoontes af en streven we naar de beste versie van jezelf. Onze gekwalificeerde trainers staan voor je klaar. Wij begeleiden je graag om het doel te behalen wat jij voor ogen hebt.

Daan Warmerdam

Personal trainer, Coach en eigenaar van Daan Personal Training. Ik ben begonnen op het CIOS Haarlem waar ik mijn fitness trainer licenties heb weten te bemachtigen. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gedaan om te groeien tot de persoon wie ik nu ben. 

Ik sta vooral voor het onderwerp bewustwording. Het is belangrijk om te leren hoe je balans in het leven brengt. Genieten van de leuke dingen en toch een fit en vitaal leven leiden? Het kan!

Personal trainer en coach. In 2021 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Hiervoor heb ik met succes de AALO-opleidingen gevolgd. 

Mijn doel is om met plezier het beste uit jezelf te halen en je doelen te bereiken.

Lianne Smidt

what to do

Opties

Personal Training

Wil jij een betere versie van jezelf worden? Wij creeëren de meest effectieve manier om je doelen te behalen.

DUO Training

Train je liever met z’n tweeeën? Met Duo Training brengen we fun en sport dichter bij elkaar.

Small Group Training

Train je liever in groepsverband maar wil je wel de aandacht die je nodig hebt om je doelen te behalen? Dan is Small Group Training iets voor jou!

what They’re Saying

Reviews van klanten

Trainen met Daan is altijd fijn vanwege zijn persoonlijke enthousiaste en zorgvuldige begeleiding. Door zijn trainingen heb ik mezelf en mijn lichaam beter leren kennen. Er is direct een stuk vertrouwen waardoor het makkelijker is om je eigen grenzen op te zoeken. Daan weet een goede balans te maken tussen uitdagen en tegelijkertijd rekening houden met persoonlijke wensen en behoeften. Ik voel me nu een stuk sterker en sportiever dan voordat ik 1 op 1 ging trainen. Door Daan voel ik me aangemoedigd om verder te gaan dan ik normaal zou doen als ik aan het sporten ben. Ook op het gebied van eten en levenswijze is Daan een goeie sparringpartner om mee samen te werken!

Leonie Wolters

Tevreden klant

Ik train al anderhalf jaar met Daan. Hij is geduldig, prettig in omgang en weet precies wat jouw lichaam nodig heeft. Daan is een unieke personal trainer en tevens ook een mentor om daadwerkelijk succes te boeken voor wat je wilt bereiken met je lichaam. Wil je je gewoon echt op je gemakt voelen bij een personal trainer dan kan ik je alleen maar Daan aanbevelen.

Doella Kroll

Tevreden klant

Ik train nu een jaar met Daan en hij geeft me een fijn gevoel waardoor ik me op erg op me gemak voel. Het tempo tijdens het trainen is lekker en hij brengt rust en structuur. Hij heeft een goede kijk op wat hij doet en daarnaast houd hij van een geintje waardoor het ook een fun factor geeft. Ik raad Daan zeker aan!

Marc Leuftink

Terugbelverzoek

Vul onderstaand formulier in en dan neemt Daan zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden met je door te spreken

Daan Personal Training Terugbelverzoek