Ik ben Raisa Jonkman en ik ben afgestudeerd als diëtist. In 2016 ben ik gestart met Diëtistenpraktijk Start Today.

Mijn missie? Mensen fit en energiek laten voelen door middel van de juiste voeding en het aanleren van een gezonde leefstijl.

Ik ben deskundig op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid en zal u professioneel begeleiden bij al uw voedingsvragen.

Ik zal geen streng dieet voorschrijven, maar in overleg met u een haalbaar voedingsplan opstellen, waarbij we stap voor stap te werk gaan, zodat u het ook op de lange termijn kunt volhouden. Het gaat immers om blijvende gedragsverandering, want zo kunt u fit en energiek ouder worden.

‘‘Geen dieet, maar een duurzame oplossing’’

Ik ben gespecialiseerd in voedingsadvies bij overgewicht, emotie-eten, sport, hart- en vaatziekten en diabetes type 2.

Gratis inloopspreekuur:

De eerste en 3 Maandag van de maand houd ik van 09:30 – 10:30  uur een gratis en vrijblijvend inloopspreekuur. Hier kunt u terecht met korte vragen over voeding, zoals bijvoorbeeld: ‘Wat kan ik eten op feestjes?’, ‘Wat is een gezond tussendoortje?’ of ‘Welke sportdrank kan ik het best nemen tijdens het sporten?’.

Wilt u liever advies op maat? Ook dan bent u van harte welkom tijdens het inloopspreekuur voor het maken van een afspraak. Ik geef u dan gericht advies over wat ik als diëtist voor u kan betekenen.

Geen tijd om naar het inloopspreekuur te komen? U kunt voor advies op maat ook een afspraak maken via de e-mail: info@start-today.nl of telefonisch 06-11051788.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.start-today.nl