Sporten in een omgeving van kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie.

LXR®

Niets geeft je zoveel energie als een stevige work-out. LXR® is geen toverdrank, maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe. LXR® is een exclusief trainingsprogramma waar de beste ingrediënten van het verleden versmelten met een moderne trainingsaanpak. Met LXR® haal je in 30 minuten meer kracht, energie en levenslust uit jezelf!

Is LXR® Shape iets voor mij?

LXR® +30 is een strength work-out die je in 30 minuten sterker, slanker en fitter maakt! Kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie komen samen in deze functionele work-out en geven je snel resultaat; je verbrandt vet, ontwikkelt spierkracht en verbetert je conditie! Onderzoek toont aan dat een HIIT waarin alle energiesystemen tegelijkertijd worden aangesproken effectiever is dan traditionele kracht- of conditietraining. Meer resultaat in minder tijd is gegarandeerd!

Hoe zit een LXR® Shape les eruit?

Tijdens de LXR® work-out wordt gebruik gemaakt van de LXR® fitness bag die je uitdaagt je lichaam slimmer te gebruiken en ervoor zorgt dat je je buikspieren voelt bij elke beweging. Squats, lunges, presses en rotaties wisselen elkaar in hoog tempo af waardoor de intensiteit constant hoog blijft. De uitdagende functionele bewegingen gecombineerd met lekkere muziek motiveren je om maximaal rendement uit je training te halen!

Voordelen

High Intensity Interval Training zorgt voor een hoog rendement en snel Kracht, conditie en core training maken je sterker, fitter en Functionele bewegingen met de fitness bag maken je spieren “slimmer” en dagen je buikspieren maximaal uit!

Duur
30 minuten
Soort training

HITT, full body

Intensiteit

Hoog

materiaal

LXR bag

muziek

De nieuwste explosieve muziek om je energie hoog te houden

Resultaten

Verbeteren van je conditie
Sterkere spieren
Vetverbranding
Versterken van je core
Afvallen
Fitter en strakker

ABONNEMENTEN