Sporten in een omgeving van kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie.

Steps

ClubJoy Step is een leuke en uitdagende training waarbij je gebruik maakt van een step (een in hoogte verstelbaar bankje). Met dit programma kun je snel resultaat behalen dankzij de hoge vetverbranding. Je werkt aan een verbetering van de hart- en longconditie en verstevigt de benen en billen. Logisch als je weet dat je tijdens een ClubJoy Step les voortdurend op en van de step stapt. Daarnaast is er alle ruimte om te werken aan een verbeterde coördinatie en kracht in je bovenlichaam. Dat alles terwijl je je laat meeslepen door de motiverende muziek en een inspirerende coach.

Is ClubJoy step iets voor mij?

ClubJoy Step is geschikt voor iedereen die doelgericht wil werken aan een sterk en fit lichaam. Door gebruik te maken van een step, worden de bil- en beenspieren extra aan het werk gezet. Een step workout is laagdrempelig door de verschillende niveaus die worden aangereikt. Zo kan iedereen meedoen en succes ervaren. Je werkt aan je eigen doelstelling. Daag jezelf uit en maak die step naar een verbetering van je fitheid en figuur.

Hoe zit een ClubJoy Step les eruit?

Verschillende muziekstijlen wisselen elkaar in een vlot tempo af. De oefeningen zijn zodanig opgebouwd, dat ze goed te volgen zijn. Tijdens de warming up leer je hoe je veilig beweegt met een step als instrument. Eenmaal gewend en opgewarmd zorgen de combinaties van arm- en beenbewegingen voor een coördinatieve uitdaging. Enkele snelle bewegingen en sprongtechnieken brengen jouw hartslag snel omhoog. Je bil- en beenspieren staan in brand en het zweet staat op je voorhoofd. De trainer motiveert je om op jouw eigen niveau te trainen en tovert een glimlach op jouw gezicht. Je verlaat de les vol nieuwe energie en met een heerlijke burn in de benen en billen.

Resultaten

Verbetering van je coördinatie en algehele conditie. Spierversterking van je boven- en onderlichaam en figuurcorrectie dankzij de hoge vetverbranding. Je verbrandt ongeveer 300 calorieën.

Duur
30 minuten
Soort training
Full body, vet verbanding en spieropbouw
Intensiteit

Medium

materiaal

Step

muziek

Inspirerende en motiverende opzwepende muziek

Voordelen

Simpel, effectief en vooral fun. Eenvoudig qua opbouw en door het aanbieden van opties geschikt voor iedereen. Afwisselend en uitdagend door verschillende thema’s en bewegingsvormen.

ABONNEMENTEN