Personal Training

Roer om coaching

Wil jij de beste versie van jezelf worden? Het gaat om de verandering die jij maakt. De aanpak die gekozen wordt zal moeten aansluiten op jouw leven en moet jou stimuleren om verdere stappen te nemen. Bij Roer om coaching help ik graag met het behalen van jouw doelen. Dit kan door middel van personal training, online coaching en lifestyle coaching. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen in staat is om het beste uit zichzelf te halen op fysiek én mentaal vlak. Daar wil ik jou mee helpen. Voor welke aanpak je ook kiest, er is altijd persoonlijke aandacht voor het bereiken van die verandering.

Rick Oerlemans

Mijn naam is Rick Oerlemans, de eigenaar van Roer om coaching. Ik sta altijd vooraan om mensen te helpen, vandaar dat ik de opleiding sociaal maatschappelijke dienstverlening heb afgerond in 2018. Daarvoor ontstond ook mijn passie voor fitness. Ik wilde sterker en fitter zijn en daardoor ben ik me gaan verdiepen in die wereld. Uiteindelijk ben ik een aantal jaar werkzaam in de fitnessbranche. In combinatie met fitness en maatschappelijke diploma’s heb ik mijzelf opgeleid tot Personal Trainer en Lifestyle coach.

Kies jouw manier van trainen

Opties

Personal Training

Door het sporten met een personal trainer ligt er een grotere focus op persoonlijke begeleiding en de uitvoering van oefeningen.

DUO Training

Liever met een vriend(in) samen trainen? Dan is duo-training een optie. Hierbij heb je de mogelijkheid samen onder kwalitatieve begeleiding te sporten én is er ruimte voor gezelligheid.

Small Group Training

Train je liever in groepsverband maar wil je wel de aandacht die je nodig hebt om je doelen te behalen? Dan is Small Group Training iets voor jou!

Terugbelverzoek

Vul onderstaand formulier in en dan neemt Rick zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden met je door te spreken

Rick Personal Training Terugbelverzoek