Personal Training

TSJ personal training

Bij TSJ personal training streven we naar een gezonde levensstijl, wat start met bewustwording. Samen kijken we naar jouw patronen, doorbreken we oude gewoontes en leren we nieuwe gewoontes aan. Het is belangrijk om jezelf tijd en aandacht te geven. Alles is haalbaar als je er zelf 100% in gelooft.

Thomas Luiting

Mijn naam is Thomas Luiting. Eigenaar en personal trainer van TSJ personal training. Al ruim vier jaar geef ik met heel veel passie en plezier trainingen. Ik geef training op maat, helemaal afgestemd op uw doelen en wensen.

Elke les zorg ik voor een nieuwe uitdaging. Mijn missie is om jou bewust en verantwoordelijk te laten sporten, doelgericht bezig te zijn en mensen te helpen hun doelen te behalen.

Kies jouw manier van trainen

Opties

Personal Training

Door het sporten met een personal trainer ligt er een grotere focus op persoonlijke begeleiding en de uitvoering van oefeningen.

DUO Training

Liever met een vriend(in) samen trainen? Dan is duo-training een optie. Hierbij heb je de mogelijkheid samen onder kwalitatieve begeleiding te sporten én is er ruimte voor gezelligheid.

what They’re Saying

Reviews van klanten

“Ik ben zo n 1,5 jaar geleden begonnen met personal training bij Thomas. Voornaamste doel was fitter worden (zit veel achter m’n bureau en in de auto), meer spieropbouw en in de ideale wereld ook nog een paar kilo’s lichter. Dit alles is gelukt en was mij in mijn eentje zeker niet gelukt. Thomas zorgt met zijn positieve en persoonlijke benadering dat ik meer uit mijn training haal, gevarieerder train en vaker kom. Ik kan hem iedereen aanbevelen die nog twijfelt.

Menno

Tevreden klant

Tot 2 jaar geleden was ik heel goed in smoesjes verzinnen om niet te hoeven sporten. Door de personal training van Thomas heb ik een stok achter de deur en vind ik het zelfs leuk om te gaan sporten! Zijn trainingen zijn afwisselend en aangepast op hoe ik me voel. Ik ben er fitter en sterker door geworden. De 1 op 1 aandacht werkt motiverend. Na een training kom ik vol energie thuis. Ik raad Thomas dan ook iedereen aan!

Monique

Tevreden klant

Energiek trainen met Thomas

Ondertussen train ik al meerdere jaren met Thomas waarin hij mij begeleid in het proces post-fysiotherapie. Daarbij is hij gefocust op kracht en cardio, maar ook met specifieke aandacht voor het versterken van verzwakte spieren door blessures. De trainingen zijn met fun, energie en resultaat.

Jason

Teveden klant

Terugbelverzoek

Vul onderstaand formulier in en dan neemt Thomas zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden met je door te spreken

Thomas Personal Training Terugbelverzoek