Personal Training

TSJ personal training

Bij TSJ personal training streven we naar een gezonde levensstijl wat start met bewustwording. Samen kijken we naar jouw patronen, doorbreken we oude gewoontes en leren we nieuwe aan. Het is belangrijk om jezelf tijd en aandacht te geven. Alles is haalbaar als je er zelf 100% in geloofd.

Thomas Luiting

Mijn naam is Thomas Luiting. Eigenaar en personal trainer van TSJ personal training. Al ruim vier jaar geef ik met heel veel passie en plezier trainingen. Ik geef training op maat, helemaal afgestemd op uw doelen en wensen.

Elke les zorg ik voor een nieuwe uitdaging. Mijn missie is om jou bewust en verantwoordelijk te laten sporten, doelgericht bezig te zijn en mensen te helpen hun doelen te behalen.

Kies jouw manier van trainen

Opties

Personal Training

Door het sporten met een personal trainer ligt een grotere focus op persoonlijke begeleiding en de uitvoering van oefeningen.

DUO Training

Liever met een vriend(in) samen trainen? Dan is duo-training een optie. Hierbij heb je de mogelijkheid samen onder kwalitatieve begeleiding te sporten, én is er ruimte voor gezelligheid.

Terugbelverzoek

Vul onderstaand formulier in en dan neemt Thomas zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden met je door te spreken

Thomas Personal Training Terugbelverzoek