Sporten in een omgeving van kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie.

Body Shape

Body Shape is een zeer gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen die worden uitgevoerd op geweldige muziek van nu. Je werkt met plezier aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, positieve instelling en je mentale fitheid. Eigenlijk heeft deze groepsles alles in zich. Bij het kracht gedeelte maak je gebruik van verschillende materialen zoals een mat, elastiek en/of losse plates (gewichten).

Is Body Shape iets voor mij?

De body Shapes les is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde manier bezig wil zijn met zijn of haar fitheid. Deze groepsles is voor iedereen toegankelijk ongeacht het conditieniveau of ervaringsniveau. Door de verschillende opties bepaal jij je eigen intensiteit en is de les voor iedereen te volgen. Body Shape helpt jou je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen.

Hoe ziet een Body Shape les eruit?

Body Shape is een zeer gevarieerd lesprogramma. De ene helft van de groepsles wordt er gewerkt aan de conditie door een cardiogericht deel met aerobics en dansachtige moves. Het andere deel van de workout is voornamelijk gefocust op kracht. De muziek en de instructeur motiveert jou om het beste uit jezelf te halen met veel plezier en gezelligheid. Na de les voel je jezelf fit, energiek en soepel.

Resultaten

Positief effect op botten en gewrichten. Verbetering coördinatie, kracht en mobiliteit. Je verbrandt ongeveer 400 tot 600 calorieën.

Duur

60 minuten

Soort training

Conditie én krachttraining

Intensiteit

Gemiddeld

materiaal

Diverse materialen, losse plates, elastieken, step ect.

muziek

Motiverende aerobics muziek, zowel de nieuwste als old school hits

Voordelen

Complete en zeer gevarieerde lichaamstraining. Eenvoudig en met opties, dus voor iedereen geschikt. Materiaalgebruik zorgt voor afwisseling in de training

ABONNEMENTEN