HUISREGELS

HUISREGELS PROGYM

Sportschool ProGym wil een omgeving creëren waar alle leden veilig en met veel plezier kunnen sporten. Wij vragen de leden om zich aan de huisregels te houden voor de veiligheid van de medewerkers en vooral de leden. Een lid kan op de huisregels worden geattendeerd. Indien u vragen heeft kunt u zich melden bij de balie van de sportschool.

 • Het dragen van sportkleding is verplicht. Gerafelde, gescheurde of onwelriekende kleding is niet toegestaan. Voor heren zijn shirts met korte of lange mouw en/of nette haltershirts verplicht. In de trainingsruimte dient men binnenschoenen en schone, correcte sportkleding te dragen. Het dragen van kleding met aanstootgevende tekst is ook niet toegestaan. Het dragen van kleding met daarop reclame van concurrerende bedrijven/instanties is niet toegestaan. Men volgt altijd de kledingaanwijzingen van het ProGym personeel op.

 • Petjes zijn niet toegestaan.

 • Schoeisel dient voorzien te zijn van een niet-afgevende rubber zool. Straatschoeisel of buiten gedragen sportschoenen zijn niet toegestaan in de sportruimte.

 • De sporter dient ieder toestel schoon en droog achter te laten voor de volgende persoon. Gewichten en andere trainingsattributen dienen na gebruik rustig te worden terug gelegd. Men dient de andere leden altijd met respect te behandelen en niet lastig te vallen.

 • Tijdens het sporten is het gebruik van een schone handdoek verplicht.Indien alle toestellen bezet zijn verzoeken wij u om niet langer dan 20 minuten continue hetzelfde toestel te gebruiken.

 • U dient alle kleding en/of waardevolle spullen zelf in een vrije locker op te bergen en deze op slot te doen en voor het verlaten van de sportschool weer te ontruimen. Het is niet toegestaan tassen, jassen of andere kledingstukken mee te nemen in de trainingsruimten. Lockers die langer dan 48 uur bezet worden gehouden, worden door een medewerker van ProGym geopend, waarna de spullen worden verwijderd. Voor ontstane schade of verlies aan slot of spullen is ProGym op geen enkele wijze verantwoordelijk.

 • Het is niet toegestaan te roken en alcohol/drugs te gebruiken binnen ProGym. Het consumeren van meegenomen etenswaren is niet toegestaan. In de trainingszalen mag uitsluitend een bidon, gevuld met water of sportdrank worden gebruikt.

 • Het gebruik c.q. de handel van spierversterkende en/of stimulerende middelen is niet toegestaan. Al bij enige verdenking op het gebruik van illegale spierversterkende en/of stimulerende middelen wordt de toegang direct ontzegd, zonder restitutie van het lidmaatschapsgeld.

 • Kinderen onder de 14 jaar mogen de club niet betreden en kinderen van 14 tot 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassen meetrainend lid trainen.

 • Bellen met de mobiele telefoon is niet toegestaan tijdens het trainen. Iedere andere vorm van gebruik is toegestaan mits daardoor de apparaten niet langer bezet worden gehouden dan nodig is en u andere leden daar niet mee hindert.

 • Sportschool ProGym heeft het recht om mensen toegang tot de club te weigeren indien naar oordeel van ProGym, toelating tot de club schadelijk kan zijn voor de club, de leden of de medewerkers.

 • ProGym, het personeel en management zijn niet aansprakelijk voor enigerlei schade die een persoon binnen of buiten de sportschool oploopt.

 • Bij het parkeren en lopen in en om het pand en in de nabije omgeving mag geen overlast worden veroorzaakt voor omliggende woningen. Let goed op waar wel en niet geparkeerd mag worden. Fietsen mogen uitsluitend gestald worden in de daarvoor bestemde fietsenstalling.

 • ProGym behoudt zich het recht voor om de huisregels te wijzigen.

Versie 11 oktober 2019