Sporten in een omgeving van kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie.

Booty

Tijdens de ClubJoy Booty workout richt jij jouw pijlen op het trainen van de bovenbenen én uiteraard de billen. Een ruime variatie aan verrassende oefeningen, uitgevoerd op meeslepende muziek, zorgt voor een geweldige training. Omdat je zeer doelgericht te werk gaat, zul je snel resultaat bemerken. De kracht in de benen en billen neemt snel toe. Tijdens de Booty workout maak je gebruik van verschillende materialen. Dit zorgt ervoor dat de onderzijde van het lichaam keer op keer flink wordt uitgedaagd.

Is Booty iets voor mij?

ClubJoy Booty is geschikt voor iedereen die net dat beetje extra aandacht wil besteden aan het verstevigen van de been- en bilspieren. Deze groepsles is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het trainingsniveau, omdat de oefeningen in intensiteit en moeilijkheidsgraad worden opgebouwd. De ruime variatie aan oefeningen en de wisselende energie in de muziek zorgen voor een ware belevenis tijdens de training.

Hoe ziet een Booty les eruit?

Tijdens de les train je de benen en de billen volledig rond. De voor-, achter-, binnen-, en buitenkant van de benen en de achter- en zijkant van de billen. Niets wordt overgeslagen. Een goede warming up hoort daar natuurlijk bij, waarna de intensiteit steeds verder wordt opgevoerd. De toevoeging van trainingsweerstand zorgt voor de ultieme balans in de bovenbenen en billen. Je gaat gegarandeerd de les uit met goed getrainde billen en benen.

Resultaten

Sterke en goed gevormde benen en billen. Verbetert spieruithoudingsvermogen en is een positieve stimulans voor vetverbranding. Toename van zowel fysieke als mentale fitheid. Je verbrandt ongeveer 250 calorieën.

Duur

30, 45 of 60 minuten

Soort training

Benen, billen, buik

Intensiteit

Gemiddeld tot hoog

materiaal

Diverse materialen, barbell, losse plates, step, elastieken

muziek

Motiverende workout muziek van nu

Voordelen

Sterke benen en billen. Blessurepreventie door het trainen van belangrijke stabilisatoren. Toegankelijk voor iedereen. Een grote variatie aan oefeningen door de inspirerende training.

ABONNEMENTEN