Sporten in een omgeving van kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie.

bRN

Deze ultieme workout is voor de Body uReally Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining in één.

Een workout duurt 45 minuten en bestaat uit:

  • Warming-up
  • Cardio voor het trainen van je hart- en longconditie
  • Core-training om je natuurlijke korset van buik-, rug-en heupspieren te versterken
  • Spierversterkende oefeningen voor je benen, billen en bovenlichaam
  • Cooling-down met stretchoefeningen

Afwisseling voor het beste resultaat

Naast nieuwe oefeningen en opzwepende muziek heeft de BRN®Workout ieder kwartaal een andere lesstructuur. Hierdoor geeft de training je iedere keer weer de overload en trainingsprikkel die nodig is om vooruitgang te boeken.

Trainen met een extra dimensie

Tijdens deze workout maak je gebruik van de XCO® buizen. Deze twee aluminium buizen gevuld met grit, zorgen ervoor dat je tijdens de workout aanzienlijk meer calorieën verbrandt door de ‘Reactive Impact’ die het veroorzaakt. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat trainen met deze XCO’s zorgt voor o.a.: een betere conditie, een optimale vetverbranding, een hoger calorieënverbruik, ijzersterke buik-, lage rug- en heupspieren, vermindering van lage rugklachten, een betere lichaamshouding en een mooi, strak lichaam.

Kortom: Het gebruik van XCO’s maakt de workout nóg effectiever!

Voor wie is deze Workout geschikt?

Van beginnende sporter tot gevorderde atleet: BRN® is een geweldige workout voor iedereen die effectief en no-nonsense wil trainen. Eenvoudige variaties voor beginners of juist uitdagende variaties voor gevorderden. Gecertificeerde instructeurs bezitten de kennis en vaardigheid om de lesonderdelen en oefeningen aan te passen aan ieder niveau.

Duur

45 minuten

Soort training
Calorie killer / fat burner
Intensiteit
Hoog
materiaal

Twee aluminium buisjes gevuld met grit

muziek

Explosieve muziek om je energie hoog te houden

Voordelen

Hoge vetverbranding, verbeteren van de conditie, strakker lichaam, spieren versterken

ABONNEMENTEN