Sporten in een omgeving van kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie.

Pilates

ClubJoy Pilates is een zeer toegankelijke training op heerlijke muziek waarbij houding, lichaamsbewustzijn en adem voorop staan. In een serie fysieke oefeningen die gekoppeld zijn aan de adem, werk je aan je lichaamshouding, coordinatie, kracht, stabiliteit en flexibiliteit. Het is dé core training die je kan zien als basis voor alle andere bewegingsvormen. Pilates is laagdrempelig en legt veel nadruk op het effectief en veilig uitvoeren van de oefeningen. Het is de ideale les als je jouw lichaamsbewustzijn wilt vergroten.

Is ClubJoy pilates iets voor mij?

ClubJoy Pilates is uitermate geschikt voor iedereen die op een bewuste manier wil werken aan een goede lichaamshouding, een sterke core en een verbeterde balans en flexibiliteit. Deze laagdrempelige vorm van bewegen heeft opties voor alle niveaus en is bovendien perfect om de buik, billen en benen te shapen. Pilates is geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, ongeacht het fitheidsniveau.

Hoe ziet een Clubjoy Pilates eruit?

Bij ClubJoy Pilates werk je de gehele les met een sterke power house. Je vormt een korset van basisspanning rondom je bekken, heupen, buik, rug en schouders, waardoor je de kracht en stabiliteit creëert om alle oefeningen veilig uit te voeren. De dieper liggende stabilisatiespieren worden aan het werk gezet als je de buik, billen, benen en rug traint. Door de les heen word je voortdurend herinnerd aan de juiste basishouding om veilig en effectief te kunnen bewegen. De les wordt afgesloten met een korte ontspanning.

Resultaten

Verbeteren van spierkracht, spieruithoudingsvermogen van core, benen en billen. Het verbeteren van jouw lichaamshouding, coördinatie, stabiliteit en lenigheid

Duur

60 minuten

Soort training

Balans tussen lichaam en geest

Intensiteit

Laag tot gemiddeld

materiaal

Matje

muziek

De nieuwste, rustgevende en inspirerende hits

Voordelen

Je leert veilig en effectief te werken vanuit een stabiele kern. Je bepaalt zelf de intensiteit van de training. Veel focus op stabilisatie en versteviging van buik, rug en billen. Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt.

ABONNEMENTEN