Let’s GO

Get IN Shape

Real Spinning. Real Results.

Spinning – 60min

Tijdens de les word je gemotiveerd om net die extra stap te zetten richting dat fittere lichaam. Deze workout geeft jou op zowel mentaal als fysiek vlak een energy boost en laat je versteld staan van je eigen kunnen.

Met trots kunnen wij zeggen dat de start van de spinning lessen een groot succes is! Spinning bij ProGym Fitness is niet zomaar een stukje fietsen op een spinningbike. Een uur lang nemen onze gecertificeerde topinstructeurs je mee langs hoge bergtoppen en maak je snelle afdalingen. Dit alles valt samen met een geweldige beleving waarbij het trainingsgevoel naar een nog hoger niveau wordt getild dankzij de inspirerende en motiverende muziek. Onze trainers zijn erop gebrand om jou te motiveren het uiterste uit jezelf te halen en om je doelen te bereiken. Wat jouw doelstelling ook is, waar je vandaan komt of hoeveel ervaring je hebt, deze rit maakt jou sterker en fitter.

Spinning is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van onze populairste programma’s. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

IS spinning IETS VOOR MIJ?

De spinning les is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

DUUR: 60 minuten
SOORT TRAINING: Spinning
INTENSITEIT: Medium tot hoog
MATERIAAL: Spinning fiets
MUZIEK: Inspirerende, motiverende muziek vol fun!
VOORDELEN: Het is een effectieve training waarmee je zeer snel resultaten kan behalen. Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt!

De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. De hele les word je meegenomen op de fiets met een route door de bergen en dalen. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.

0

Vergroot longinhoud

Snelle verbetering van je conditie

Strakker lichaam

Strakkere en slanke billen, buik en benen
dankzij hoge vetverbranding

Best Calorie burner

Tijdens de spinning les verbrand je
ongeveer 725 calorieën

Pure kwaliteit

The Technogym Bike

De Technogym Bike is tot in het kleinste detail ontworpen door ons onderzoekscentrum en is het resultaat van meer dan 35 jaar biomechanisch onderzoek in constant overleg met Olympische atleten. Dankzij de snelle instellingen past deze hometrainer zich binnen enkele seconden aan je lichaam aan. Beleef de soepelste en stilste rit ooit.

Bekijk fiets specificaties

Plan proefles

De prijs van een proefles is €10,-, dit kan per pin of contant.
Bij inschrijving wordt dit bedrag direct in mindering gebracht op je abonnementskosten.

Proefles Spinning