Compensatie regeling

Allereerst hopen we dat het in deze lastige tijd goed gaat met jou, je familie en vrienden. Het is een bizarre situatie waar we op dit moment in leven en de consequenties van het coronavirus zijn voor iedereen groot, ook voor ProGym, maar we gaan er samen het beste van maken. We vinden het super vervelend dat je op dit moment niet bij ProGym kan sporten en hopen natuurlijk dat we je zo snel mogelijk weer kunnen verwelkomen. Nu je ProGym niet kan bezoeken, willen we je graag compenseren.

Op basis van feedback van leden zijn verschillende wensen qua compensatie naar voren gekomen. We willen jou daarom zelf laten kiezen voor de compensatie waar jij je het best bij voelt! Waarom tot 1 mei? Wij zijn in april nog gesloten, op basis van de huidige regels. Indien we toch langer gesloten moeten blijven, zullen we vanaf 1 mei alle lidmaatschappen bevriezen en dus sowieso geen incasso’s meer doen totdat ProGym weer open is.

We hopen dat je tevreden bent over de opties die we je bieden en we ontvangen graag jouw keuze vóór 15 april. We wensen je veel positieve energie voor de komende weken. We kunnen niet wachten om je weer bij ProGym te ontvangen! 

Welke optie je ook kiest, je blijft toegang houden tot onze online trainingen op facebook, Instagram en onze ProGym app. Deze blijven wij natuurlijk constant aanbieden.

KIES JOUW COMPENSATIE
-VANAF SLUITING CLUB TOT 1 MEI 2020-

OPTIE 1:
Geld terug als korting

Het bedrag dat je betaald hebt voor de periode tussen de datum van sluiting van de club en 1 mei, verrekenen we als korting op je lidmaatschapsgeld. Verrekening vindt plaats vanaf het moment dat de club weer open is en we je lidmaatschap op de normale manier kunnen voortzetten. Het bedrag wordt verspreid over 6 periodes. De periode dat je lidmaatschap is bevroren, vanaf sluiting club tot we weer open zijn, wordt aan het einde van je lidmaatschap toegevoegd.

OPTIE 2:
BAR TEGOED

In plaats van een compensatie in je lidmaatschapsgeld, krijg je een bar tegoed ter waarde van €25,- om te besteden aan de balie voor een eiwitshake, reep, koffie, thee, of 1 van de vele sportdrankjes. Met deze optie steun je ProGym dankjewel!

OPTIE 3:
LIEFDE VOOR PROGYM

In deze lastige tijd steun je graag onze medewerkers, freelancers en ProGym. Hiermee kies je ervoor om tot 1 mei geen compensatie te ontvangen.
Met deze optie steun je ProGym, dankjewel!

WANNEER JE GEEN KEUZE MAAKt:

Mocht je geen keuze maken, dan gaan wij ervan uit dat je ons steunt. Hiermee help je ProGym om door deze moeilijke periode heen te komen, enorm veel dank daarvoor.

Maak hier jouw keuze:

We ontvangen jouw keuze  graag vóór 15 april.

Formulier is gesloten