Over
Progym

High quality, low budget, dat is waar ProGym voor staat. Onbeperkt sporten in een hygiënische, veilige en sfeervolle omgeving tegen een eerlijke prijs. Met een oppervlakte van 2.000m² bieden wij een ruime en overzichtelijke plek om te sporten.

Met de nieuwste apparatuur van Technogym en de vakkennis van onze trainers zijn wij gemotiveerd om u te helpen en uw doelen te behalen. Ons team is klantgericht, vriendelijke en betrokken en staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Tevens kunt u voor of na uw training genieten van een drankje in onze sfeervolle lounge.

Door een ruime omgeving en goede ventilatie is onze fitnessclub een fijne om gezonde omgeving om te trainen. Daarnaast bieden wij als fitnessclub de gelegenheid om zowel binnen als buiten te sporten.

Fitnessclub

impressie

Wij bieden het meest volledige assortiment eigentijdse cardio- en krachttoestellen aan, waarmee je oefeningen voor het boven lichaam, het onderlichaam en het gehele lichaam kan doen. Ideaal voor alle type gebruikers op alle verschillende niveaus. Dat verzekert uitzonderlijk trainingscomfort.

Daarnaast bieden wij ook binnen én buiten groepslessen aan, die verzorgd worden door onze enthousiaste, ervaren en gediplomeerde instructeurs. Onze groepslessen zijn ingezet met alleen het beste van LesMils, ClubJoy en House of Workouts.  

ProGym beschikt ook over een zonnebank. Voor leden voor slechts € 15,- per 4 weken te gebruiken.

Fitnessclub

locatie

ProGym is gevestigd naast het sportcentrum De Vosse achter de brandweerkazerne. Wij bieden een fitnessruimte aan van 2.000m² met de beste appratuur van Technogym. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping hebben wij meerdere ruimtes. Naast de Fitnessclub is er een ruime mogelijkheid om gratis te parkeren.

ProGym is zeven dagen per week geopend en ons team staat door onze ruime openingstijden ’s ochtends, ’s middags, ‘s avonds en in het weekend voor u klaar!

Dagpas aanvragen

Benieuwd naar onze fitnessclub en geïnteresseerd in een proefles?