FysioExpert Hillegom

FysioExpert 

FysioExpert is een allround fysiotherapiepraktijk in Hillegom. Zij bieden meer dan tien verschillende fysiotherapeutische specialisaties. Van COVID-19 revalidatie, orthopedische fysiotherapie en manuele therapie tot dry needling: zij helpen u van uw klachten af. Zowel bij FysioExpert als bij ProGym Fitness vinden wij en fit en vitaal leven belangrijk. Samen streven wij naar een pijnvrij en sportief leven. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld en kunnen al onze leden gebruik maken van een gratis inloop spreek uur bij FysioExpert. Tijdens en na het fysio traject staan de instructeurs van ProGym klaar om u te begeleiden waar nodig.
“Wij geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. We leggen duidelijk uit waar uw klachten vandaan komen en kiezen samen een behandelmethode op maat. Hierbij maken we gebruik van onze speciaal ontwikkelde zorgplannen”.
FysioExpert

Aan de hand van ons 3-fasen model werken we samen naar uw herstel toe.
Dit model bestaat uit de volgende fases:

  1. We verminderen uw pijn met een op maat gemaakt oefen- en trainingsprogramma.
  2. We normaliseren dagelijkse handelingen middels functionele training.
  3. We meten de effectiviteit van de behandeling met een eindtest.

Tijdens de tussentijdse evaluatiemomenten meten we uw voortgang en bespreken we uw ervaringen. Is het nodig om tussentijds bij te sturen? Geen probleem! Onze fysiotherapeuten zetten alles op alles, zodat u weer optimaal kunt bewegen.

Meer informatie:
https://www.fysioexpert.nl/hillegom/

Theo de Vos

Inloopspreekuur FysioExpert

Het kosteloze inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. Tijdens het Inloopspreekuur zullen de fysiotherapeuten kort maar grondig de klacht/blessure onderzoeken en jou daarover adviseren. Wanneer er daadwerkelijk behandelingen nodig zijn, zal de therapeut dat bespreken.

Inloopuur maandag tussen 18:00-19:00 uur
Locatie: Wilsonweg 28, Hillegom
Aanmelden kan online vóór 12:00 uur

Waarom kiezen voor FysioExpert?

  • Nauwe samenwerking met het ziekenhuis, specialisten en huisartsen
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Zorgplannen gebaseerd op wetenschappelijke literatuur en jarenlange ervaring
  • Voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen
  • Ruime oefenzalen
  • Thuis- en avondbehandelingen mogelijk

Inloopspreekuur

Dien vóór 12 uur een verzoek in en wij bellen u terug voor een afspraak op maandag tussen 18:00 – 19:00 op de Wilsonweg 28 te Hillegom

FysioExpert Terugbelverzoek

Fysio Expert

Wilsonweg 28
2182 LR Hillegom
0252 532323