Ons Beleid

Alleen samen krijgen we corona onder controle

Aanpassingen om veilig te sporten
Je bent het misschien al een beetje gewend maar veel dingen zijn net even anders als voor de crisis. Ook wij hebben een aantal aanpassingen gemaakt om vooral te zorgen dat je met veel plezier en ook volledig veilig kunt sporten.
Je hoeft niet te reserveren voor binnen training. Om het zo comfortabel mogelijk te maken, kan je gewoon komen trainen wanneer je wilt binnen de openingstijden.

 

Groepslessen

Met ingang van maandag (14 september) gaan de groepslessen naar maximaal 14 deelnemers! Zodat bij slecht weer de les binnen gegeven kan worden! Schrijf je daarom op tijd in!

Wat te doen bij binnenkomst
Graag geven we kort uitleg hoe we jou zo goed mogelijk weer welkom heten bij binnenkomst:

  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Gebruik bij de training een handdoek
  • Volg aanwijzingen van jouw coach op.

Registreren
Eenmaal binnen was het al gebruikelijk om je te registreren. Tik de lezer aan met jouw ledentag, is alles wat we vragen, maar nu ook echt verplicht. Zo staat het in protocol en het is volgens het RIVM verplicht. Laten we dit allen echt goed doen. De fitnessbranche is vrijgesteld van aantallen. Wel blijft de 1,5 meter gehandhaafd. 

Gebruik kleedkamers,- toiletten en lockers
I.V.M. de nieuwe maatregelen zijn vanaf 15 oktober zijn de kleedkamers gesloten. De lockers en de toiletten zijn wel toegankelijk.

Gebruik koffie en sportdranken
Consumpties kunnen wel besteld worden aan de balie en alleen worden meegenomen. 

Anderhalve meter
Conform protocol zullen we werken volgens de 1,5 meter regels. Om dat zo eenvoudig mogelijk te maken zijn er duidelijke markeringen en looproutes aangebracht en jouw coach legt waar nodig verder uit. Zoals jullie echter al weten stonden de apparaten bij ProGym bijna allemaal al op 1,5 meter afstand van elkaar. We hebben nog een beetje extra verschoven waardoor de juiste afstand nu overal van toepassing is.

Schoner dan schoon
Ook is al lang bekend dat wij onze club zo goed mogelijk schoon houden. In verband met Corona en het protocol gaan we daar nu nog intensiever aandacht aan geven. Wij maken zeer regelmatig alles extra schoon, denk aan toiletten, zittingen, handvatten, schermen etc.

Ook jouw hulp is nodig.
Het Corona-virus bestrijden doe je samen en dat geldt ook voor het schoonmaken van de apparaten waarmee je traint. Wij zorgen dat er in de club voldoende desinfectiemiddel staat en op centrale plaatsen schoonmaakmiddel en doekjes liggen. Het is verplicht dat je nadat je een apparaat gebruikt hebt, de handgrepen en contactpunten extra schoon maakt. Zo hou je zelf alles ook altijd goed onder controle.

Ventilatie
Het klimaatsysteem bij ProGym is ook behoorlijk veel beter dan wat strikt noodzakelijk is. Dit systeem staat op maximale verversing wat betekent dat alle lucht van buiten naar binnen wordt gehaald en er geen “hergebruik” van binnenlucht is.

NL Actief
ProGym volgt het zorgvuldig opgestelde protocol van NL Actief.

Dagpas aanvragen

Benieuwd naar onze sportschool?
Kom ProGym eens proberen!