HIIT BARBELL

ClubJoy HIIT Barbell is een high intensity intervaltraining van 30 minuten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een halterstang met gewichten en losse plates. Tijdens deze workout word je uitgedaagd om jouw grenzen te verleggen. Kenmerkend voor ClubJoy HIIT Barbell zijn de zogenaamde compound oefeningen, waarmee meerdere spiergroepen tegelijkertijd gemoeid zijn. Dit zorgt ervoor dat de hartslag flink omhoog gaat. De korte sessies van intervaltrainingen op een hoge intensiteit zorgen voor een fantastische full body workout. Laat je coachen en motiveren door onze enthousiaste instructeurs, om tot het uiterste te gaan.

IS CLUBJOY HIIT BARBELL IETS VOOR MIJ

ClubJoy HIIT Barbell is geschikt voor iedereen die snel super fit wilt worden. Je bepaalt zelf hoe zwaar je traint en je kiest zelf hoeveel gewicht je op de barbell plaatst. Dat maakt HIIT Barbell geschikt voor iedereen ongeacht het fitheidsniveau. Het enige wat je nodig hebt is de wil om hard te werken. Jouw coach zorgt er verder voor dat je op een veilige en verantwoorde manier jouw persoonlijke grenzen kunt opzoeken en overstijgen.

HOE ZIET EEN CLUBJOY HIIT BARBELL LES ERUIT?

ClubJoy HIIT Barbell kent een vaste opbouw. In de vlotte warming-up maak je vooral gebruik van je eigen lichaamsgewicht. Vervolgens pak je de barbell erbij. Je hartslag zal snel stijgen. Je maakt zoveel mogelijk herhalingen op een zo hoog mogelijk tempo en drijft jezelf tot het uiterste, met behoud van een goede techniek. Na het uitputten van de spieren is het tijd om het atletisch vermogen uit te dagen en de hartslag iets te laten dalen. Dit geeft jou de boost om af te kunnen sluiten met een power peak. Moe, maar zeer voldaan verlaat je het strijdveld als overwinnaar. De dagen na de training voel je de hernieuwde energie van een fitter en sterker lichaam.

Duur
30 minuten
Soort training

High intensity intervaltraining
Full body

Intensiteit

Hoog

materiaal

Barbell en losse plates

muziek

Opzwepende en motiverende muziek om je energie hoog te houden

Resultaat

Fitter, strakker en sterker lichaam