Huisregels ProGym Fitness:

Om alles in goede banen te lijden vragen wij u aandacht voor de volgende huisregels omtrent de trainingen.

 1. Om de deelnemers en het personeel te beschermen vragen wij iedereen met klachten thuis te blijven (niezen, hoesten, verhoging, koorts of griepverschijnselen). Mocht het personeel twijfelen aan je gezondheid of houd je je niet aan één van onderstaande huisregels dan kan ons personeel je naar huis sturen.
 2. Om deel te nemen aan onze groepslessen moet je je aanmelden via de ProGym app. Dit kan 24 uur van te voren doen. Wanneer je toch verhinderd bent vragen wij je je af te melden via dezelfde weg; de ProGym app. Dit om te voorkomen dat er een plek vrijgehouden wordt voor iemand die niet komt opdagen. Er zijn maximaal aantal plekken beschikbaar. Deze zie je bij het aanmelden.
 3. Als je je hebt aangemeld voor één van de trainingen kom dan alleen en houd 1,5 meter afstand van de andere deelnemers en trainers.
 4. Kom voor een training op het eigen terrein 10 minuten van te voren om je te melden bij het hek (naast ProGym). Tijdens de training wordt het hek afgesloten dus kom op tijd! Kom je voor één van de trainingen op het grasveld (groepsles) kom dan ook 10 minuten van te voren om je aan te melden bij het hek. Wij vragen iedereen vriendelijk niet in groepsverband voor de hekken te verzamelen. Mocht je toch eerder aanwezig zijn, blijf dan wachten in de auto of hou voldoende afstand. Dit in verband met de regels van het RIVM en de gemeente om er voor te zorgen dat deze activiteiten niet vroegtijdig toch gestaakt moet worden.
 5. Bij aankomst vragen wij iedereen de handen te desinfecteren en de looproutes te volgen.
 6. Op het grasveld zullen er vakken op 1,5 meter afstand gemaakt zijn. Zorg dat je te allen tijde in je eigen vak blijft trainen. Bij vragen zullen de trainers naar je toe komen (op gepaste afstand) om deze te beantwoorden.
 7. Voor de groepslessen waarbij materiaal wordt gebruikt vragen wij je één voor één de spullen op te halen bij de blauwe deur aan de achterkant van ons pand (op ons eigen terrein). Na gebruik vragen wij je zelf de materialen schoon te maken met de daarvoor bestemde schoonmaakmiddelen die aanwezig zullen zijn. Wij vragen je de materialen één voor één weer in te leveren op de zelfde plek.
 8. De kleedkamers zijn geopend behalve de douche gedeelte. De lockers en de toiletten wel toegankelijk.
 9. Bij slechte weersvoorspellingen zijn wij genoodzaakt de groepslessen niet door te laten gaan in verband met de veiligheid. Wij zullen dit tijdig via de ProGym app communiceren. Zodra de lessen niet meer op het rooster staan gaan de trainingen niet door. Check voordat je van huis vertrekt de app nogmaals om misverstanden te voorkomen.
 10. Na afloop van de trainingen verzoeken wij iedereen z.s.m. het terrein te verlaten zodat wij voldoende tijd hebben de locatie schoon te maken om de volgende groep te ontvangen. Wij vragen je dus ook niet na afloop te blijven hangen op het parkeerterrein.
 11. Zorg dat je te allen tijde een grote handdoek bij je hebt i.v.m. de hygiëne van de matjes.