Low budget, high quality

sporten vanaf €20,-

Fitness area

Welkom bij progym

Al meer dan vier jaar streven wij bij ProGym voortdurend naar verbetering. Ons team is toegewijd en gefocust om diensten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren. Met onze formule ‘low budget, high quality’ willen wij sporten voor iedereen mogelijk maken.

Door onze uitbreiding tot ruim 2.000m² aan fitnessruimtes biedt onze sportschool nog meer mogelijkheiden. Zo kunnen wij met trots zeggen dat de nieuwe groepslessen SclptCycle en de BRN een groot succes zijn. Verder hebben wij ons groepslesrooster uitgebreid met nóg meer verschillende lessen. Ook in de vrije fitnessruimte blijven we door ontwikkelen. We hebben oa een nieuwe Cable Station, hack squat, hip thrust, standing abductor en een uitgebreide buikspier corner voor nog meer fitness plekken. 

Time to relax

Onze lounge

ProGym beschikt over een ruime en sfeervolle lounge waar u voor of na uw training kan genieten van een heerlijk drankje. De lounge is voorzien van een bar, meerdere tafeltjes en een comfortabele zithoek. Onze baliemedewerkers staat klaar om u een warm welkom te geven. 

Groepslessen voor iedereen

groepslessen 

ProGym biedt een zeer divers en uitgebreid groepslesrooster aan met lessen voor iedereen! Jong of oud, net nieuw of al jaren ervaring, iedereen is bij ons welkom. Instappen is op elk gewenst moment mogelijk. Iedereen traint op z’n eigen niveau, aan z’n eigen doelen en toch met elkaar.

Al onze groepslessen worden binnen gegeven in onze grotere en vernieuwde groepsleszalen. Zo bieden wij een groepsleszaal, een spinningzaal en een boks zaal aan. De lessen worden verzorgd door onze enthousiaste, ervaren en gediplomeerde trainers. Onze instructeurs staan klaar om u te motiveren en enthousiasmeren om tot het uiterste te gaan en het beste in uzelf naar boven te halen. De groepslessen bestaan uit erkende lesprogramma’s zoals Club Joy en House of Workouts en zijn voor iedereen toegankelijk.

Try This

Populaire Groepslessen

SPINNING

Indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Een uur lang nemen onze gecertificeerde topinstructeurs je mee langs hoge bergtoppen en maak je snelle afdalingen

SCLPTCYCLE

Normaliter geen fan van indoor-fietslessen? Maar hou je wel van een festival of feestje? Tijdens de SclptCycle®-workout wordt de cycle-zone omgetoverd tot een (figuurlijke) dansvloer.

XCORE

De training bestaat uit veel dynamische oefeningen met de XCO-Trainer®. Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën.

6 zekerheden van ProGym

N

Vriendelijk & positief

N

Behulpzaam

N

Uw wensen staan centraal

N

Vakkennis

N

Klantgericht en betrokken

N

Doen altijd een stapje extra

tarieven

Onbeperkt Fitness & Groepslessen, 7 dagen per week

proefles aanvragen

De prijs van een proefles of dagpas is €10,-, dit kan per pin of contant.
Bij inschrijving wordt dit bedrag direct in mindering gebracht op je abonnementskosten.

Proefles of rondleiding
In het weekend sluiten wij om 17:00