Sporten in een omgeving van kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie.

HIIT NRG

ClubJoy HIIT NRG is een uitdagende high intensity intervaltraining van 30 minuten, waarbij kernwoorden als kracht, wendbaarheid en uithoudingsvermogen centraal staan. Jouw conditie wordt flink op de proef gesteld tijdens explosieve en atletische oefeningen, die
elkaar in een hoog tempo opvolgen. De korte intervallen zorgen ervoor dat je tussen de stevige intensiteitspiek door net voldoende herstel kan pakken voordat de volgende ronde start. ClubJoy HIIT NRG is een bodyweight training; je maakt dus geen gebruik van materialen. Jouw lichaam is het instrument in de zoektocht naar optimale fitheid.

Is ClubJoy HIIT NRG iets voor mij?

ClubJoy HIIT NRG is geschikt voor iedereen die supersnel fit wil worden. Je werkt aan verbetering van je hart- en longconditie en werkt aan sterke, soepele spieren. Jouw trainer geeft je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende intensiteitsniveaus. Dat maakt de les uitermate geschikt voor iedereen die bereid is om hard te werken aan dat felbegeerde fitte lichaam. Met de juiste coaching en aanmoediging van jouw ProGym Fitness instructeur ga je voldaan en met een flinke dosis nieuwe energie naar huis.

Hoe ziet een ClubJoy HIIT NRG les eruit?

ClubJoy HIIT NRG kent een vaste opbouw. De les start altijd met een energieke warming-up, waarmee de toon wordt gezet voor de rest van de workout. Een afwisseling van zeer eenvoudige aerobic passen, plyometrische elementen en snel voetenwerk is wat je kan verwachten. De intensiteit zakt iets omlaag door de toepassing van enkele krachtoefeningen voor het onder- en bovenlichaam, maar niet voor lang. Tijdens de ultieme power peak schiet de hartslag wederom omhoog tot maximaal! Je wordt beloond met een fijn herstelmoment aan het einde van de les, zodat je moe maar zeer voldaan de training kan verlaten.

Resultaten

Verbetering van kracht, wendbaarheid en cardiovasculaire conditie. Geeft de vetverbranding een boost (gemiddeld 400 calorieën per les). Een enorme impuls voor je energieniveau.

Duur
30 minuten
Soort training
Je bepaalt zelf de intensiteit van de training
Intensiteit
Hoog
materiaal

Geen

muziek
Motiverende en opzwepende hits van dit moment

resultaten

Fitter, strakker en sterker lichaam

ABONNEMENTEN