Sporten in een omgeving van kwaliteit, professionaliteit, sfeer, inspiratie en een positieve energie.

Club Power

Club Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Club Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht.

Is Club Power iets voor mij?

Club Power is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Club Power binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud, iedereen is welkom!

Hoe ziet een Club Joy Power les eruit?

De enthousiaste trainer, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps en triceps), schouders en buik.

Resultaten

Opbouw van je spierconditie, spierversterking en spierversteviging. Positief effect op je energielevel en figuur. Je verbrandt ongeveer 600 calorieën.

Duur

60 minuten

Soort training

Krachttraining met gewichten

Intensiteit

Gemiddeld tot hoog

materiaal

Barbell, losse plates en een step

muziek

Populaire hits van nu die zowel inspirerend als motiverend zijn

Voordelen

De muziek zorgt voor inspiratie, motivatie en fun. Je bepaalt zelf de intensiteit van de training. Afwisselend en uitdagend door de opbouw van de les. Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt.

ABONNEMENTEN